Detectivios högteknologiska lab

ENGLISH Detectivio har nyligen byggt upp ett tekniklab på Sahlgrenska Science Park, i anslutning till kontoret som invigdes i slutet av förra året.
– Här kan de som vill mäta sina vitalparametrar och på så sätt bidra till utvecklingen av teknologin, säger Stefan Malmberg, grundare och VD, Detectivio.

Kontoret och tekniklabbet finns på Sahlgrenska Science Park i Göteborg. Förutom bättre möjligheter till samarbete och utveckling, kommer visning av teknologin och datainsamling att ske på plats. 
– Vi har byggt upp ett modernt digitalt lab för att testa våra prototyper och algoritmer. Dels är det för den pågående kliniska studien i Västra Götaland, dels för att kunna göra mätningar på frivilliga som vill vara del av utvecklingen, säger Stefan Malmberg.

Vill du bidra med data genom det framtida mätförfarandet av vitalparametrar? Välkommen att kontakta Detectivio på: https://www.detectivio.com/data-contribution

För mera information: Stefan Malmberg, stefan@detectivio.com, 073-0758004

   

Detectivio grundades 2017 av en läkare och en AI-forskare, med målet att möjliggöra kontaktfri mätning av vitalparametrar – grunden för att bedöma hälsa. En pilotstudie är publicerad och nu pågår en större klinisk studie, som genomförs av Västra Götalandsregionen och Sahlgrenska akademin/Göteborgs universitet. Med stöd av Sahlgrenska Science Park fortsätter Detectivio att utvecklas och befinner sig i startup-fas med målsättning att ta en första produkt till marknaden inom en nära framtid. www.detectivio.com

Annette Björklund